Підтримати нас

Рік англійської мови у Херсоні

Автор статті
16 лютого 2016 04:00
619
Поширити:

Херсонський центр “Вікно в Америку для майбутніх лідерів”, що діє при Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки у лютому місяці розпочав активну роботу в рамках Року англійської мови в Україні.

Одна з найцікавіших програм центру для дітей – це Cinema Collection. Заходи за цією програмою збирають юних шанувальників англійської мови в бібліотеці, і на великому екрані демонструється відеоряд, що складається з фрагментів мультиплікаційних фільмів, а працівники центру коментують перегляд та обговорюють з дітьми лексичне значення слів.

Серед інтерактивних заходів популярністю користується Jeopardy – інтелектуальні змагання. Під час таких заходів читачі мають змогу не лише перевірити свої знання англійської мови, а ще й розширити свій кругозір та попрацювати в команді.

З початку 2016 року також продовжилась робота розмовного клубу “English Club”. Під час занять працівники центру використовують книги, відеофільми, звукозаписи, періодичні видання, географічні карти, електронні ресурси та засоби (iPads, Kindle) що мають допомогти дітям вивчити англійську мову.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ