Підтримати нас

Разом на відстані: Sun Family Club представив новинку для дітей

Автор статті
16 червня 2020 10:33
525
Поширити:

Хоч країни поступово виходять із самоізоляції, але наразі вільно пересуватися на далекі відстані ми не можемо.

Тож, аби провести ці непрості часи цікаво і з користю, туристичний оператор Coral Travel пропонує своїм клієнтам, мандрівникам із дітьми, унікальну можливість здійснити фантастичну подорож. 

Отже, готуймося пірнути у веселу та захопливу подорож! На нас чекає дивовижна, сповнена таємницями і розвагами онлайн-екскурсія, якій не стане на заваді жоден карантин. 

Переваги унікальної концепції сімейного відпочинку

Серію розважальних відео для дітей створено за найкращими традиціями Sun Family Club. Нагадаємо: це унікальна концепція сімейного відпочинку, яку  впроваджено у висококласних готелях популярних серед українських туристів. 

У кожному такому готелі є все для того, аби родинна відпустка була максимально комфортною та цікавою для усіх членів сім’ї. Протягом відпочинку маленькі туристи зможуть познайомитися з ровесниками з різних країн, покращити знання іноземних мов, розвинути свої творчі здібності тощо. 

Ну а поки дитячі клуби готелів чекають на своїх гостей, які завітають після закінчення карантину, автори розважальних програм пропонують долучитися до веселощів у дистанційному форматі. 

Час динозаврів

Sun Family Club. Разом на відстані — серія пізнавальних та динамічних відео для малюків, котрі цікавляться історією. До створення онлайн-екскурсії долучилися найкращі педагоги та аніматори. 

У першій частині онлайн-екскурсії, яка називається «Час динозаврів», хлопчики та дівчатка зможуть здійснити подорож до світу цих неймовірних тварин.

Знайомство з печерними людьми

Друга подорож не менш цікава та динамічна. Вона називається «Час печерних людей» та складається з трьох частин. 

Перша надає дітлахам можливість дізнатися чимало цікавого про наших пращурів та активно порухатися, навчившись танців прадавніх людей. Друга частина серії передбачає перегляд захопливого відео. 

Полювання на мамонта

Третя частина циклу називається «Розвиток». Разом із білченям Санні малюки візьмуть участь у квесті — полюванні на мамонта у... власній квартирі! 

Окрім того, «Розвиток» передбачає проведення кількох захопливих експериментів.

Одне слово, подорожі кличуть! Тимчасово дистанційні, а незабаром — цілком реальні. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ