Підтримати нас

Путін погрожує атакою на "інші зони конфлікту", якщо американська зброя буде в Україні

Автор статті
05 вересня 2017 07:32
786
Поширити:

Якщо США постачатиме озброєння в Україну, на Донбасі можуть загостритися бойові дії.

І навіть перекинутися на інші регіони. Погрожував президент Росії Володимир Путін під час підсумкової прес-конференції після відвідин Китаю.

"Це суверенне рішення Сполучених Штатів - постачати або надавати зброю безкоштовно тій країні, яка є реципієнтом цієї допомоги. Ми на цей процес ніяк вплинути не зможемо. Але є загальні міжнародні правила і підходи: постачання зброї в зону конфлікту не йде на користь умиротворення, а тільки погіршує ситуацію. Якщо це станеться в цьому випадку, то принципово це дію чи рішення не змінить. Воно взагалі ніяк не вплине на зміну ситуації. Кількість жертв може збільшитися. Але хочу підкреслити, щоб усім було зрозуміло: нічого не зміниться", - сказав Путін.

Він також констатував, що "є ще один момент, на який варто звернути увагу тим, хто виношує такі ідеї. Це полягає в тому, що у самопроголошених республік досить зброї, в тому числі захопленої в іншої сторони, у націоналістичних батальйонів і так далі".

Путін погрожує збройними конфліктами в інших регіонах.

"І якщо американська зброя надходитиме в зону конфлікту, важко сказати, як реагуватимуть самопроголошені республіки", - зазначив президент РФ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ