Підтримати нас

Прокуратура Херсонщини вилучила фальсіфікованих цигарок на 1,3 мільйони

Автор статті
18 грудня 2019 12:45
751
Поширити:

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 КК України, за фактом незаконного виготовлення, зберігання з метою використання при продажу тютюнових виробів та збуту підроблених марок акцизного податку, якими марковано пачки із тютюновими виробами, а також незаконного придбання, зберігання, транспортування з метою збуту та збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Вказане провадження розслідується слідчими СУ ФР ГУ ДФС У Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі, повыдомляє прокуратура Херсонської області.

Як повідомив заступник прокурора Херсонської області Юрій Ясеницький, під час проведених у ході досудового розслідування слідчих дій задокументовано факт незаконного зберігання з метою подальшого збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, а також виявлено та вилучено тютюнові вироби з ознаками підробки, тютюнові вироби імпортних виробників, ввезені на митну територію України з порушенням митних правил, а також не марковані марками акцизного податку встановленого зразка, у кількості біля 28 780 пачок загальною вартістю близько 1,3 млн. грн.

Досудове розслідування кримінального провадження триває.

Крім того, протягом 2019 року за процесуального керівництва прокуратури області вилучено майже 600 000 пачок сигарок загальною вартістю близько 27 млн. грн.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ