Підтримати нас

Продовження дії деяких документів під час воєнного стану

Vgoru
Автор статті
06 березня 2022 15:00
933
Поширити:

У зв'язку з тим, що уряд зупинив надання адміністративних послуг на час воєнного стану в Україні, продовжено дію деяких документів (постанова КМУ від 28 лютого 2022 року № 165).

Такі документи, які водійське посвідчення, свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, термін дії яких закінчився в період воєнного стану, продовжують діяти на всій території України на один рік. Після закінчення воєнного стану їх можна буде замінити у сервісних центрах МВС (постанова КМУ від 03 березня 2022 р. № 184).

До того ж як повідомляє Державна міграційна служба, з 1 березня 2022 року строк дії паспортів громадян України для виїзду за кордон може продовжуватися на 5 років. До паспортів батьків або законних представників здійснюється вклеювання фотокартки дітей із зазначенням їхніх персональних даних. Ця інформація посвідчує їхню особу та підтверджує громадянство України. Продовження строку дії паспортів та вклеювання фотокарток дитини здійснюють територіальні органи/підрозділи ДМС, а також посольства та консульські установи України (постанова КМУ від 28 лютого 2022 року № 170).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ