Підтримати нас

Прикордонники фіксують збільшення потоку людей на адмінмежі між Херсонщиною та Кримом

Автор статті
14 вересня 2021 12:00
1,015
Поширити:

Кожні вихідні прикордонники Херсонського прикордонного загону відзначають збільшення потоку громадян і транспортних засобів, які перетинають адміністративну межу між материковою Україною і Кримом. Як правило, саме в такі дні ця активність значно вища, ніж на робочому тижні.

Так, в уїк-енд 4-5 вересня адмінмежу в обидві сторони перетнуло 8,299 чоловік і 536 автотранспортних засобів, а вже через тиждень, 11-12 вересня, тільки на КПВВ "Каланчак" і "Чонгар" оформлено було 8,500 осіб і понад півтисячі автотранспортних засобів.

Про це повідомляє Херсонський прикордонний загін Державної прикордонної служби України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Разом з тим, зазначається в повідомленні, не всі громадяни перетинають цю межу в установленому законом порядку. Перш за все, це стосується тих, у кого не все в порядку з документами.

Наприклад, уже в першій половині вересня зафіксовано два подібних випадки. На КПВВ "Каланчак" прикордонники затримали громадянку України, яка намагалася підробити паспорт, переклеївши фотографію на його інформаційній сторінці.

Ще одна громадянка України, яка намагалася проникнути на територію Криму, зовсім не мала при собі жодних документів. Тому вона мала намір уникнути контактів з представниками влади, які працюють на КПВВ, та пересувалася уздовж лиману в напрямку одного з кримських населених пунктів. Порушницю зупинили, затримали і склали протокол про адміністративне правопорушення.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ