Підтримати нас

Президент пообіцяв медикам переглянути медреформу

Автор статті
19 лютого 2020 16:30
613
Поширити:

В Україні буде створено спеціальну колегію при президентові за участі медиків. Вона має до 1 березня переглянути усі етапи медреформи.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив під час відвідування Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування, повідомляє Укрінформ.

- Ми домовилися, що при Президентові України зараз зробимо колегію з видатними лікарями всієї країни – починаючи не тільки з головних лікарів, а це і фельдшери, усі фахівці. Ми поставили таку задачу, задача була поставлена вчора, що на цьому тижні ми зберемо цю колегію - Володимир Зеленський, президент України.

Ця колегія має проаналізувати як вже запроваджені етапи медреформи, так і ті, які поки у планах. Склад колегії Зеленський пообіцяв оголосити найближчим часом.

- Це будуть дуже відомі лікарі, які хочуть побачити всю цю реформу, дати їй аналіз і сказати, туди всі ми ідемо всією країною, чи не туди. І що треба зробити, щоб у нас була нормальна заробітна плата, нормальна медицина і нормальні умови - Володимир Зеленський, президент України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ