Підтримати нас

Поляки у Херсоні. Як польські туроператори з робочим візитом відвідали Херсонщину

Автор статті
09 липня 2021 12:30
886
Поширити:

Три дні делегація польських туроператорів провела на Херсонщині.

Три дні делегація польських туроператорів провела на Херсонщині. Головним завданням візиту було ознайомитися з Херсоном і областю для формування нових туристичних атракцій. Організацією ознайомчого туру для польських операторів займались управлінці маркетингу міста і туризму Херсонської міської ради та асоціація “Туризм Херсона”.

Польські туроператори оглядали готельні комплекси, які вже приймали іноземних туристів, і персонал продемонстрував знання англійської, а деякі навіть спілкувалися з гостями польською мовою. Рівень презентованих готелів гостей задовольнив.

У представлених закладах були додаткові послуги – від колоритного ресторану до соляної кімнати чи СПА.

Польські туроператори цікавилися родзинками міста, і їм організували мандрівку старим Херсоном та прогулянку по Дніпру на яхті. 

Під враженням від плавнів гості обговорили можливість організації турів по Дніпру на катерах з виходом у лиман, у плавні. Зацікавились поляки й поширеними  на Херсонщині  прогулянками на байдарках та SUP-дошках.

Додатково у рамках програми для гостей була організована зустріч з представниками бізнесу. Тож  обговорили різноманітні варіанти турів.

Окремим проханням туроператорів було ознайомлення з локальною кухнею.

Адже нині модно відправлятися у гастро-тури, і поляки зацікавлені у гастрономічних подорожах.

Для польської делегації були запропоновані страви з дніпровської риби.

Презентували також кавун на грилі, який подається з бринзою. А на солодке - фірмовий торт «Херсон».

“Цікавинкою” для гостей стало невеличка подорож Херсонщиною. Вони відвідали Олешківські піски, ознайомилися з інфраструктурою Нової Каховки, а захід сонця зустріли на Станіславських скелях.

Фото з сайту Нова Каховка.City

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ