Підтримати нас

Поліція відкрила три кримінальні провадження за фактами незаконної порубки дерев

Автор статті
10 листопада 2019 07:00
654
Поширити:

У четвер, 7 листопада, до підрозділів поліції Херсонщини надійшли 4 повідомлення про факти, пов’язані з лісом.

В Горностаївське, Каланчацьке та Скадовське відділення поліції надійшла інформація про незаконне спилювання дерев. Також Олешківським відділенням перевіряється законність факту продажу деревини.

Близько десятої ранку в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував працівник лісогосподарства Горностаївського району. Лісничий повідомив, що неподалік від с. Заводівка виявив самовільну порубку дерев дубу. В ході огляду місця скоєння правопорушення поліцейські з’ясували, що невідомі зловмисники незаконно спиляли 13 дерев.

Цього ж дня до чергової частини Скадовського відділення поліції зателефонував небайдужий місцевий житель. Чоловік розповів, що в лісосмузі біля с. Грушівка пиляють дерева. На місці події слідчо-оперативна група виявила трьох чоловіків, віком від 29 до 36 років, які за допомогою бензопилки незаконно спиляли два дерева акації.

Також, як повідомлялося раніше, поліцейські викрили двох лісових браконьєрів у Каланчацькому районі.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.246 ККУ. Працівники лісогосподарств встановлюють суму завданих державі збитків.

А в Олешківське відділення поліції надійшло повідомлення що в с. Великі Копані чоловік продає дрова, завантажені у причеп до легкового автомобіля. 42-річний житель району пояснив поліцейським, що ці дрова він придбав ще два роки тому. А на даний час вирішив їх продати за непотрібністю. Наразі працівники поліції перевіряють дану інформацію.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ