Підтримати нас

Поліція Херсонщини проводить профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху

Автор статті
12 листопада 2019 03:00
700
Поширити:

На Херсонщині впродовж жовтня та листопада поліцією проводяться профілактичні заходи «Безпека дорожнього руху – це життя».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Метою відпрацювання є зниження рівня аварійності, попередження та недопущення загибелі та травмування громадян в дорожньо-транспортних пригодах,  покращення правосвідомості учасників дорожнього руху.

Під час нагляду за дорожнім рухом особлива увага поліцейських приділена виявленню порушень, що призводять до скоєння дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками. Зокрема виявленню фактів керування транспортними засобами в нетверезому стані, припиненню порушень швидкісного режиму, правил обгону, проїзду перехресть та пішохідних переходів, перевезення пасажирів, користування мотошоломами та пасками безпеки.

З початку відпрацювання працівники поліції Херсонщини виявили більше 2000 порушень Правил дорожнього руху. Від керування були відсторонені понад 200 водіїв, які керували транспортним засобом в стані сп’яніння, складено понад 400 протоколів за перевищення швидкості. Майже стільки ж водіїв знаходились за кермом без відповідних документів. Також виявлено близько 500 порушень, допущених водіями пасажирського транспорту.

Відпрацювання триває. Поліція Херсонщини, в свою чергу, закликає учасників дорожнього руху не порушувати правил дорожньої безпеки та пам’ятати, що вас чекають вдома живими та здоровими.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ