Підтримати нас

Поліція Херсонщини повідомила про події минулої доби

Автор статті
06 листопада 2020 08:00
663
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в  області надійшли 528 заяв і повідомлень, серед яких 97 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 8 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, в результаті яких 10 людей отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 125 адміністративних протоколів, з них 5 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У чергову частину Генічеського відділу поліції зателефонував 62-річний житель одного з населених пунктів району. Чоловік розповів, що за його відсутності вдома невідомий зловмисник пошкодив  двері, проник до будинку заявника та викрав 8500 доларів США, ноутбук, банківські картки та  документи. Проводиться розслідування.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 73-річна херсонка. Вона розповіла, що в мікрорайоні «Таврійський» двоє невідомих зловмисників вирвали з рук заявниці сумку, в якій було 280 гривень, мобільний телефон та  документи. За цим фактом проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ