Підтримати нас

Поліцейські Херсонщини відвідують неповнолітніх, які перебувають на профілактичному обліку

Автор статті
06 травня 2020 02:00
621
Поширити:

Ювенальні поліцейські провели перевірку неповнолітніх, які перебувають на обліку за вчинення правопорушень.

Поліцейські відвідали підлітків за адресами їх проживання. Інспектори поспілкувались з дітьми та їх батьками про профілактику правопорушень, необхідність залишатися вдома та дотримуватись правил карантину.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

З неповнолітніми провели профілактичну бесіду, спрямовану на попередження повторних злочинів. Також поліцейські перевірили умови проживання підлітків та дізнались, як діти організовують своє дозвілля та навчання під час карантину.

Поліцейські постійно спілкуються з дітьми, у котрих виникли проблеми з законом та які перебувають на обліку у підрозділах ювенальної превенції. Такі розмови дозволяють краще зрозуміти, що штовхнуло підлітка на протиправний вчинок, чим зараз він займається, дізнатися коло його інтересів та знайомих і підказати шлях виходу зі складної життєвої ситуації.

За словами т.в.о. начальника відділу ювенальної превенції поліції Херсонської області Віталій Сайфутдінова – «Головне, не бути байдужими та не залишатись осторонь проблем, з якими можуть зіткнутися неповнолітні. Ювенальні поліцейські на постійній основі проводять профілактичні заходи з підобліковими підлітками для попередження вчинення ними адміністративних та кримінальних правопорушень».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ