Підтримати нас

Поліцейські затримали злочинця, який вдарив ножем співмешканку

Автор статті
16 січня 2020 13:41
726
Поширити:

Подія сталася в одному з сіл Голопристанського району.

У службу «102» надійшло повідомлення, що в будинку чоловік наніс ножове поранення жінці. На місці події працювала слідчо-оперативна група Голопристанського відділення поліції.

В будинку поліцейські виявили 32-річну жінку, у якої було проникаюче ножове поранення живота. Потерпілу доставили в лікарню, після проведення операції її життю нічого не загрожує.

В кімнаті знаходився нетверезий 36-річний співмешканець потерпілої. Він пояснив, що того вечора у себе вдома вони приймали гостей. Через що саме між цивільним подружжям виникла сварка, ніхто не пам’ятає через сильне алкогольне сп’яніння. Зі слів підозрюваного, він схопив ніж та вдарив жінку. Гість, який став свідком злочину, викликав поліцію і «швидку».

Зловмисник виявився раніше судимим за крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень. Нині він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Сьогодні в суді вирішуватиметься питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ