Підтримати нас

Поліцейські затримали братів, які підозрюються в спричиненні смертельних травм знайомому

Автор статті
18 грудня 2019 15:15
745
Поширити:

Конфлікт виник між чоловіками через 200 гривень.

Саме таку суму померлий позичив у одного з підозрюваних та тривалий час не повертав. Тоді двоє братів перестріли боржника на вулиці та почали з'ясовувати стосунки. В результаті розпочалася бійка, під час якої потерпілий отримав смертельні травми. Наразі зловмисники затримані. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Вчора, близько 7-ої ранку в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 37-річний мешканець обласного центру. Він повідомив, що виявив в квартирі тіло свого 47-річного брата зі слідами тілесних ушкоджень. На місці поліцейські з’ясували, що заявник проживає разом в квартирі з померлим та його сім’єю, але звідки у брата з’явились тяжкі травми чоловік не знає.

В ході проведених слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що напередодні ввечері на одній із вулиць мікрорайону «Таврійський» у загиблого та його двох знайомих виникла сварка. Чоловік довгий час одному з них не повертав 200 гривень. Тож знайомі вирішили вибити борг кулаками. Побитого додому забрала дружина, яка в цей час знаходилася поруч. Проте «швидку допомогу» жінка чоловіку не викликала, вважаючи що йому допомога лікарів не потрібна. Але вночі під час сну чоловікові стало зле, з носу пішла кров, якою потерпілий й захлинувся.

Як розповів начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, через кілька годин поліцейські встановили підозрюваних у спричиненні тілесних ушкоджень потерпілому. Ними виявились двоє рідних братів 1981 та 1986 років народження. Один з них вже мав судимість за заподіяння тілесних ушкоджень. Наразі чоловіки затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ