Підтримати нас

Поліцейські вилучили наркотики та кастет у жителя Нижньосірогозького району

Vgoru
Автор статті
21 січня 2019 16:30
586
Поширити:

Працівникам Нижньосірогозького відділення поліції надійшла інформація, що один з місцевих жителів зберігає в своєму домоволодінні сильнодіючі медичні препарати. Інформація знайшла своє підтвердження.

Під час санкціонованого обшуку в будинку 49-річного чоловіка поліцейські виявили майже 60 ампул із сильнодіючими нарковмісними лікарськими засобами: трамадолом та димедролом. Також в кімнаті правоохоронці виявили кастет.

За словами чоловіка, медичні препарати належать його матері, яка була важко хвора і померла рік тому. Рецепти на ліки чоловік пред’явити не зміг. Про походження кастету теж нічого не пояснив.

Вилучені препарати та кастет направлені на експертизу. Походження, спосіб придбання та мета зберігання сильнодіючих медичних препаратів буде встановлена в процесі досудового розслідування в рамках відкритого кримінального провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ