Підтримати нас

Поліція повідомила про основні кримінальні події минулої доби на Херсонщині

Vgoru
Автор статті
16 квітня 2021 08:28
597
Поширити:

Упродовж  доби до поліції в Херсонській області надійшло 525 заяв, серед яких 79 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 1 людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники  поліції склали 129 адміністративних протоколів, з них 7 – за керування транспортом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 60-річної мешканки  обласного центру. Їй на мобільний зателефонував незнайомець, який представився працівником служби безпеки банку. Псевдопрацівник повідомив, що хтось намагався зняти з картки жінки гроші, і банк був вимушений заблокувати картку. Далі незнайомець запропонував розблокувати картку і попросив заявницю назвати свої особисті дані, номер картки та PIN-код. Жінка назвала усі  реквізити, після чого з її рахунку зникли 15 тисяч гривень. 

У територіальний підрозділ поліції смт Білозерка звернулась 37-річна мешканка населеного пункту. Жінка розповіла, що вночі невідомий зловмисник незаконно заволодів її мопедом «Navigator», який залишився на ніч біля будинку. 

За цими фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ