Підтримати нас

Поліція Херсонщини розслідує ДТП із загиблою та пораненими

Автор статті
27 серпня 2021 09:20
849
Поширити:

Британському письменнику Оскару Уайлду часто приписують афоризм "Правила створені, щоб їх порушувати". Літературознавці ставлять під сумнів авторство цього виразу. Як би там не було, багато громадян наполегливо прагнуть втілити в життя цю сумнівну пораду.

Наприклад, до неї часто-густо дослухаються автомобілісти, які порушують правила дорожнього руху. При цьому трапляються не тільки різні неприємні ситуації, але і справжні трагедії.

Так сталося днями на Херсонщині на трасі Мар'янське-Берислав. Тут поблизу села Качкарівка 45-річний водій автомобіля ВАЗ-2107 врізався в "Опель Вектра", який рухався попереду і водій якого з порушенням повертав ліворуч. Після зіткнення обидві машини злетіли в кювет. 40-річна пасажирка ВАЗу загинула на місці, водій і ще дві пасажирки отримали травми різного ступеня.

Як повідомляють у поліції Херсонщини, за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ