Підтримати нас

Поліція Херсонщини доповіла, що сталося в регіоні минулої доби

Vgoru
Автор статті
02 березня 2021 10:00
535
Поширити:

Упродовж доби до підрозділів поліції в області надійшли 502 заяви та повідомлення, серед яких 98 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники поліції склали 124 адміністративних протоколи, з них 9 – за керування транспортом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

У Новій Каховці вранці в поліцію звернувся 26-річний місцевий мешканець.  Уночі невідомий  заволодів його автомобілем «ВАЗ-21011», який заявник залишив біля під’їзду  будинку. 

У відділення поліції з обслуговування території Чаплинської ОТГ звернувся 42-річний житель одного з населених пунктів. Чоловік розповів, що впродовж останніх декількох місяців невідомі злодії викрали з домоволодіння заявника автозапчастини, три газових балони, металеві бочки та інше майно.

У поліцію Голопристанщини звернулася 39-річна жителька Старої Збур’ївки. Жінка розповіла, що невідомі крадії пошкодили навісний замок на дверях у будинок заявниці та викрали предмети меблевого гарнітура, побутової техніки та металеві вироби. 

За цими фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ