Підтримати нас

Податківці, у складі інших наглядових органів, виявляють нелегальних працівників

Автор статті
01 вересня 2021 07:30
947
Поширити:

З початку року міжвідомчі робочі групи у сфері оформлення трудових відносин і підприємницької діяльності, створені органами місцевого самоврядування, виявили 1300 роботодавців Херсонщини, які винаймали понад 3 200 неоформлених працівників.

Про це журналістам нашого видання повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Станіслав Худар. Крім того, представники робочих груп, за участі ГУ Нацполіції області, склали 8 протоколів про адміністративні порушення, за здійснення підприємницької діяльності без державної реєстрації як суб'єкта господарювання.

У результаті рейдів до бюджету надійшло 1 млн. 776 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб, 172 тисячі гривень військового збору та понад 2 млн. 345 тис. гривень єдиного внеску.  

Ще одним напрямом роботи податкового відомства області є детінізація ринку праці у сфері пасажирських автоперевезень на Херсонщині, - говорить Станіслав Худар. - Відповідні заходи податкові інспектори проводили спільно з працівниками Південного міжрегіонального управління Укртрансбезпеки. Завдяки такій взаємодії офіційний статус суб’єкта господарювання отримали 722 громадянина.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ