Підтримати нас

Плавки: пляжний сезон оголошуємо відкритим!

Vgoru
Автор статті
28 липня 2021 13:05
2,704
Поширити:

Найнеобхідніша річ у літньому гардеробі саме вони. Гарантовано, кожен чоловік після важких робочих буднів та затяжних холодів планує відпустку ближче до екватора, або хоча б вихідні біля басейну. В цій статті ми хочемо ознайомити вас із видами курортного одягу та розповісти, що ж варто обрати на літо 2021-го.

Бордшорти. Якщо ви полюбляєте займатися серфінгом, або давно мріяли навчитися, то саме їх вам час придбати. Модель відрізняється від інших довжиною (до лінії колін) та відсутністю підкладки у вигляді сітки. Зовні вони більше схожі на звичайні шорти для повсякденного використання, проте носити їх у місті ми вам не радимо. Ба більше, вони можуть візуально вкорочувати зріст, тож якщо ви переймаєтеся стосовно цього, виберіть наступний варіант.

Шорти середньої довжини та до середини стегна. Чудовий варіант, оскільки виглядає не нав’язливо, в них можна запросто розгулювати по пляжу, а разом із легкою сорочкою з коротким рукавом ходити по території готелю. Зазвичай вони оснащені кишенями, що дозволяє зберігати речі першої необхідності, такі як клічі, телефон, картку, тощо. В них немає негативних відгуків, тож обирайте їх сміливо, якщо збираєтеся на відпочинок. Деякі бренди розробляють різного роду доповнення, які виглядають ефектно в процесі використання, наприклад, проявлення візерунки на матеріалі під час намокання, і його зникнення після повного висихання виробу. Думаємо, що виглядає це цікаво і може привертати увагу не менше, неонових відтінків.

Плавки. Чисто спортивний варіант, який краще приберегти для занять плаванням у басейні. Вони повністю облягають тіло, що дозволяє рухатися швидше у воді без зайвих затримок. Спеціалізовані торгові марки виготовляють їх із різного роду технологічними доповненнями, які захищають шкіру від впливу води із вмістом хлору, мають здатність швидко сохнути, та володіють надзвичайною еластичністю, аби абсолютно не сковувати рухів. Стосовно використання їх у якості пляжного елементу — якщо ви не любите привертати увагу, то краще обійти їх стороною, якщо ж навпаки — обирайте їх, але пам’ятайте, що цей сезон залишив їх у якості спортивного екіпірування і не більше. 

Де придбати все для пляжу з належним рівнем якості та оригінальності від виробника? Радимо зазирнути в інтернет-магазин MD Fashion, тут чималий асортимент від таких популярних торгових марок, як Arena, Calvin Klein Underwear, Diesel, FISH, G-Star RAW, Lamborghini man, Lonsdale, PUMA, Replay, SPRINGFIELD, Tommy Hilfiger, Versace і не тільки. Відкрийте для себе підводний світ не тільки в комфортних, але й стильних виробах разом з MD-Fashion.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ