Підтримати нас

Пісенний скандал: чи дозволяли “Океан Ельзи” та “Бумбокс” співати їх хіти під час святкового концерту?

Автор статті
25 серпня 2020 09:10
911
Поширити:

Представники українських гуртів “Океан Ельзи” та “Бумбокс” заявили, що не дозволяли використовувати їх пісні під час концерту “Пісенна історія України” до Дня Незалежності.

Продюсер “Бумбоксу” Олексій Согомонов повідомив, що у гурту ніхто не питав дозволу на переспів їх хіту “Вахтерам”.

Так само і представниця “Океану Ельзи” Вікторія Хоменко відповіла, що ОЕ не давали добро на використання їх шлягеру “Там, де нас нема”, ба більше - організатори концерту їх про це й не попереджали.

Нагадаємо, під час концерту “Пісенна історія України” до Дня Незалежності України Вєрка Сердючка заспівала хіт “Океану Ельзи”, а гурт “Время и стекло” відому пісню “Бумбоксу”.

Іронія ще й у тому, що Сердючка та “Время и стекло” не мають чіткої позиції щодо подій на Донбасі та анексії Криму, а переспівували пісні виконавців з чіткою проукраїнською позицією.

Пізніше лідер гурту “Тартак” Сашко Положинський також висловив обурення, оскільки фрагмент його пісні “Понад хмарами” без дозволу пролунав у пісенному попурі. Романтичну композицію Положинського виконувала Ніна Матвієнко, яка до цього називала війну на Донбасі “братовбивчою” та не хотіла співати воїнам АТО/ООС.

Залишається тільки гадати, що це випадковий збіг обставин чи продуманий тролінг з боку організаторів концерту?

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ