Підтримати нас

Пільгове розмитнення автівок ветеранами війни

Автор статті
26 квітня 2020 13:33
930
Поширити:

Мінветеранів створило робочу групу щодо запровадження пільгового ввезення на митну територію України транспортних засобів (в т.ч. для ведення бізнесу) ветеранами війни.

Робочу групу створено наказом Міністерства у справах ветеранів України від 22 квітня 2020 року №80, до її складу, разом з фахівцями міністерства, увійшли представники ветеранських громадських організацій.

24 квітня 2020 року, голова робочої групи заступник міністра Олексій Ілляшенко, провів перше засідання групи у форматі відео-конференцій. Під час засідання, прийняли рішення розпочати підготовку концепції законопроєкту, який би забезпечив ветеранів додатковими можливостями для організації власної справи, гарантував соціальну справедливість та сприяв гармонізації стосунків між суспільством і ветеранами.

Сьогодні питання розмитнення авто сприймається суспільством лише як чергова пільга від держави. Ми ж в майбутньому законопроєкті плануємо піти далі, і створити можливості для пільгової купівлі ветераном якісних авто для ведення власної справи. По-перше, це - стимулюватиме їх до відкриття малого бізнесу. По-друге, сприятиме наповнення державного та місцевих бюджетів, а не стане додатковим фінансовим тягарем для держави.

Також, до обговорення концепції майбутнього законопрєкту запрошують долучитися ветеранів. Пропозицій приймаються електронною поштою: dsiv@ukr.net.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ