Підтримати нас

Підвищити чесність персоналу митниць в Україні допоможуть американці

Vgoru
Автор статті
09 квітня 2016 14:54
553
Поширити:

Разом з урядом США, міністерство фінансів України вже найближчим часом запустить дворічну програму фінансування консалтингових послуг для реформування української митниці, загальним обсягом $4 млн.

Про це повідомляє сайт Міністерства фінансів.

“Ми впевнені, що залучення міжнародних радників з бездоганними репутаціями та значним досвідом в управлінні та реформуванні митних пунктів в інших країнах допоможе нам кардинально підвищити чесність та рівень персоналу митниць в Україні”, - зазначила з цього приводу міністр фінансів Наталія Яресько.

Зазначається також, що український мінфін активно працює над запровадженням інституціональних змін, які дозволять значно підвищити якість надання державних послуг громадянам та бізнесу, ліквідувати можливість для суб’єктивізму та корупції, в першу чергу, в роботі Державної фіскальної служби. В рамках цієї політики, 11 лютого 2016 року Кабінет Міністрів ухвалив Концепцію щодо залучення міжнародних компаній (радників) до реформування митниць Державної фіскальної служби України.

Мета даного кроку – покращити та спростити процедури митного оформлення на обраних митних пунктах спільного кордону України-ЄС. Концепція окреслює основні завдання, цілі, етапи відбору міжнародних радників, а також критерії, яким мають відповідати компанії-кандидати.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ