Підтримати нас

П'яного винуватця смертельної аварії на воді можуть посадити на 5 років

Автор статті
30 липня 2018 06:16
621
Поширити:

Херсонські слідчі направили в суд обвинувальний акт за фактом смертельного зіткнення на воді

Нагадаємо, що смертельна транспортна аварія між двома плавзасобами сталася 2 червня на річці поблизу с.Козацьке Бериславського району. 36-річний житель міста Таврійськ, перебуваючи за кермом моторного човна,  здійснив зіткнення з іншим плавзасобом «Крим». Як наслідок: 41-річний пасажир «Криму» помер по дорозі в лікарню, а 8-річний хлопчик отримав тяжку травму голови. Водій-винуватець зіткнення на момент аварій перебував у нетверезому стані та втік з місця аварії. Дитина вижила, але потребує тривалої реабілітації. Про це пише Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив заступник начальника обласного главку поліції Микола Вербицький, у відношенні підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Наразі слідчі склали обвинувальний акт та направили його до суду.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ст.291 Кримінального кодексу України «Порушення чинних на транспорті правил» та ч.1 ст.135 КК України «Залишення в небезпеці». Водію плавзасобу може загрожувати позбавлення волі на строк до 5 років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ