Підтримати нас

Переваги чорної редьки для здоров’я

Автор статті
04 березня 2020 14:45
636
Поширити:

Поживні речовини, що містяться в чорній редьці, включають харчові волокна, вітаміни С, А, Е, залізо, магній, калій, вітаміни групи В.

Цей овоч володіє додатковим бонусом – 35 калорій на 100 грам. Ось 5 переваг для здоров’я, які ви отримаєте від включення коренеплоду в раціон.

Здоров’я шкіри

Володіючи детоксифікуючими властивостями і високим вмістом вітамінів В і Е, чорна редька здатна захистити здоров’я шкіри від запальних станів, запобігти окислювальний стрес, що приводить до появи зморшок, пігментних плям.

Функція печінки

Глутатіон є одним з найбільш важливих антиоксидантів в організмі, і відповідає за те, щоб печінка не накопичувала токсини. Коли ви старієте і рівень глютатіону падає, продукти, такі як чорна редька, підвищують рівень, стаючи особливо важливими для підтримки здоров’я.

Імунна система

Вітамін С в овочі означає, що імунна система буде посилена, так само як і вироблення білих кров’яних клітин – перша лінія захисту організму від небажаних патогенів, бактерій.

Втрата ваги

Чорна редька низькокалорійна, при цьому, в ній багато клітковини, що допомагає відчувати себе ситим, не впливаючи на загальне споживання калорій. Це призведе до втрати ваги і поліпшення швидкості обміну речовин.

Гіпертиреоз

Якщо ви страждаєте від гіпертиреозу або був поставлений діагноз хвороби Грейвса, використовуючи цей овоч в приготуванні їжі може допомогти поліпшити здоров’я щитовидної залози.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ