Підтримати нас

Перехід на "літній" час

Автор статті
23 березня 2021 12:35
1,134
Поширити:

Після провалу у Верховній Раді тепер уже Кабмін хоче скасувати перехід на "літній" час.

Тобто владі абсолютно немає чим зайнятись і вони далі просувають свою сумнівну ініціативу, яка скоріше грає на користь власників енергетичних компаній.

А тепер давайте розвінчувати чергову брехню влади:

1. ЄС не скасовував перехід на літній/зимовий час. Це питання відкладається з року в рік і наразі відкладене на 2022/2023 роки. Тобто те, що ми нібито рухаємось в сторону Європи - брехня.

2. Переведення годинників НЕ відриває нас від Росії (як кажуть деякі слуги). Відривати від РФ нас може хіба самостійна політика: своя мова, свої цінності, реформи та рух до цивілізованих країн. Але точно не час.

До чого призведе відсутність «літнього часу»? До того, що сонце вставатиме о 3 ранку. А сідатиме в липні-серпні о 18-19-20 годинах, таким чином забираючи у людей дорогоцінні світлові години.

Для чого це робиться?

Найбільш ймовірно влада вирішила лобіювати ще більші надприбутки для енергетичних компаній. Хто власники, ви всі знаєте. Це олігархи.

Кожна додаткова «темна» година влітку - це сотні годин використаних енергоресурсів, які втридорога продають нам енергокомпанії.

І останнє: у влади, мабуть, немає інших проблем в державі, як крутити стрілки і не давати влітку мільйонам українців мати світлі вечори, щоб можна було елементарно зробити щось вдома.

Це стане черговою недолугою реформою, яка призведе лише до шкоди, як простим людям та і співідношенням часу з країнами ЄС, які НЕ скасовують «літній» час.

Андрій Смолій

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ