Підтримати нас

Перед матчем збірних Англії та України на футбольному Євро спостерігається неабиякий ажіотаж

Автор статті
01 липня 2021 14:36
793
Поширити:

Матч чвертьфіналу Чемпіонату Європи з футболу між збірними України та Англії відбудеться в суботу, 3 липня, у Римі на "Стадіо Олімпіко". Початок зустрічі - о 22:00. Але вже зараз, за ​​три дні до цієї події, і в соцмережах, і безпосередньо у Вічному Місті спостерігається серйозний ажіотаж.

Відзначимо, що команда Андрія Шевченка вже прилетіла до Риму. В аеропорту її зустрічав натовп українців, які представляють місцеву діаспору. Фани заспівали гімн і вітали збірну гаслами "Слава Україні!" і "Героям слава!".

Тим часом букмекери не вірять у перемогу української збірної. Вони ставлять на такий результат всього лише 10,5. Коефіцієнт ставок на нічию - 4,5, а ось перемога Англії оцінюється в коефіцієнт 1,4.

Оглядачі відзначають, що всі місця на стадіоні в Римі вже розкуплені, хоча на арені діють карантинні обмеження, які не дозволяють забити трибуни під зав'язку.

Головним арбітром зустрічі УЄФА призначив німця Фелікса Бріха, який вже судив Україну в матчі з Нідерландами, який завершився на користь останніх 3:2.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ