Підтримати нас

Пекельна спека в поїзді Херсон – Київ: в "Укрзалізниці" пояснили, чому поїздка перетворилася на тортури

Автор статті
09 серпня 2017 03:28
581
Поширити:

Весь жах ситуації описала на своїй сторінці в соцмережі віце-прем'єр, яка стала свідком мук пасажирів.

 

 Подорож у поїзді Херсон – Київ перетворилася на справжні тортури для пасажирів.

Про це 7 липня на своїй сторінці в Facebook написала віце-прем'єр Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Поїзд № 297 Херсон – Київ, який прибув до Києва, вагон 12 ... Спека неймовірна протягом всієї подорожі – вікна не відкриваються, кондиціонер не працює. Пасажири в задусі; когось, хто їхав після недавньої операції на серці, відкачували всю дорогу; провідник від спеки просто знепритомнів .... На якійсь із станцій довелося викликати "швидку", – написала Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Після дзвінків пасажирів на "гарячу лінію" в "Укрзалізниці" порадили витягнути скло з вікон. У залізничній компанії пообіцяли, що такі випадки більше не повторяться. А винними в тому, що в вагоні не працював кондиціонер, назвали представників "Дніпровагонрембуд", які займалися ремонтом.

"Працівники" Дніпровагонрембуд "відремонтували систему кондиціонування повітря в цьому вагоні першого серпня. На жаль, система кондиціонування вийшла з ладу вже під час першого рейсу: стався витік холодоагенту з системи кондиціонування повітря", – повідомляє прес-служба компанії.

Провідник, за їхніми словами, знепритомнів не через спеку, а через харчове отруєння. Зараз він лікується в житомирській лікарні. В "Укрзалізниці" пообіцяли розірвати договір з "Дніпровагонрембудом" і звільнити начальника, заступника начальника та головного інженера пасажирського вагонного депо Київ-Пасажирський.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ