Підтримати нас

Патрульна поліція провела нараду про рівень громадської безпеки на вулиці Суворова

Автор статті
18 грудня 2019 14:45
724
Поширити:

Сьогодні в Обласній універсальній бібліотеці ім. Олеся Гончара відбулось чергове засідання створеної за ініціативи начальника управління патрульної поліції Херсонщини Константина Дронгаля консультативної групи, яка займається покращенням ситуації на вулиці Суворова.

На зустріч завітали представники Головного управління Національної поліції області, міської ради, Корабельної та Суворовської районних рад, громадських організацій, місцевого бізнесу.

"Кожне наше таке засідання розкриває більше можливостей і дає все нові й нові ідеї, які ми поступово реалізуємо задля втілення мети – зробити вулицю Суворова окрасою Херсона. За підтримки бізнесу, активних громадян та влади нам неодмінно все вдасться", — зазначив головний патрульний області.

Константин Дронгаль ознайомив присутніх зі статистикою правопорушень і звернень на лінію «102», які зафіксовані на вулиці Суворова та суміжних ділянках. Там відмічається тенденція на зменшення цих показників.

Також переглянули інтерактивну карту проявів домашнього насильства й обговорили організацію інформаційної кампанії, спрямованої на подолання цього явища.

Наскрізним під час зустрічі було й питання естетичного стану вулиці. Адже історичний центр міста потребує приведення в належний стан і зменшення кількості реклами. У цьому напрямку теж будуть спрямовані зусилля учасників консультативної групи.

 

Патрульна поліція Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ