Підтримати нас

Партія екс-міністра оборони опинилася в епіцентрі скандалу

Автор статті
12 серпня 2016 06:31
644
Поширити:

Політична партія "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка розмістила рекламний білборд із загиблими військовими разом із логотипом партії, пише Експрес.

На фото зображений комбат батальйону "Херсон" Руслан Сторчеус і його колега Владислав Ковальов, які загинули на фронті, а також волонтерка Валентина Крицак, яка нещодавно померла від тяжкої хвороби, вона підірвала здоров’я допомагаючи бійцям.

Фото цих відомих у місті людей з написом "Дякуємо за незалежність" з’явилися на вулицях Херсона разом із партійної символікою.

Сестра загиблого бійця Алевтина Ковальова подякувала за те, що наших рідних пам'ятають, але піар та реклама такого змісту її обурили, передає 24tv.

Представник партійного осередку Громадянської позиції у Херсоні Валерій Синявський запевнив, що його з однопартійцями неправильно зрозуміли. Мовляв, вони хотіли лише ще раз подякувати захисникам.

Чоловік вибачився за політичну рекламу такого змісту, пославшись на незнання законів. Під тиском громадськості рекламу таки прибрали. Щоправда, в досить цинічний спосіб.

Рекламна компанія вирішила просто заклеїти обличчя героям. Начальник управління зовнішньої реклами Херсонської міськради Тетяна Піценко заявила, що у влади немає можливості впливати на зміст комерційної реклами.

Вона запевнила, що позицію громадськості донесли до рекламних агенцій листами. Реакція від рекламних компаній наразі невідома.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ