Підтримати нас

Омелян розповів, коли відновлять переговори з Ryanair

Vgoru
Автор статті
11 липня 2017 12:58
652
Поширити:

Авіаперевізник зацікавлений в роботі з двома українськими аеропортами – "Львів" і "Бориспіль", зазначив міністр.

Переговори з найбільшою європейською авіакомпанією Ryanair будуть відновлені протягом місяця після зміни керівника аеропорту "Бориспіль". Про це заявив в ефірі телеканалу "112 Україна" міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Він зазначив, що Ryanair зацікавлений в роботі з двома українськими аеропортами – "Львів" і "Бориспіль".

"Я переконаний, що як тільки проблема з менеджментом "Бориспіль" буде вирішена, ці переговори (з Ryanair – ред.) можливо відновити протягом місяця і йти до бажаного результату. Під час переговорів з Ryanair вони чітко зазначили, що, перш за все, зацікавлені в двох ключових, на їхню думку, аеропортах – це "Львів" і "Бориспіль". Саме тому у нас немає широкого поля для маневру в залученні інших регіональних аеропортів. Фактично на всю країну дві якісні злітні смуги. Інші злітні смуги необхідно реконструювати" , – сказав Омелян.

Міністр підкреслив, що переговори не почнуть, поки не зміниться керівництво "Борисполя".

"До моменту призначення якісного керівництва "Борисполя" ми не можемо знову ризикувати і вступати в переговори, які знову будуть заблоковані", – додав Омелян.

Як повідомлялося, генеральний директор "Борисполя" Павло Рябікін відмовився підписувати договір з провідним європейським лоукостером Ryanair, поки не будуть зняті всі розбіжності в пунктах договору.

У підсумку, як вчора стало відомо, авіакомпанія Ryanair оголосила про скасування свого запланованого входу до України, після того як аеропорт "Бориспіль" порушив угоду, досягнуту в березні цього року в Мінінфраструктури з посадовими особами аеропорту і його нинішнім генеральним директором Рябікіним.

Міністр підкреслив, що переговори не почнуть, поки не зміниться керівництво "Борисполя".

"До моменту призначення якісного керівництва "Борисполя" ми не можемо знову ризикувати і вступати в переговори, які знову будуть заблоковані".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ