Підтримати нас

Німецькі журналісти показали, як живе Ангела Меркель

Автор статті
26 січня 2021 15:36
1,103
Поширити:

Німецький канцлер Ангела Меркель живе доволі скромно.

Видання DW дізналося не тільки адресу, але й умови проживання однієї з найвпливовіших жінок-політиків.

Виявилося,  житло Меркель виглядає аскетично.

Фрау канцлер мешкає в Берліні у квартирі на четвертому поверсі п'ятиповерхового будинку по вулиці Ам Купферграбен, 6. При цьому будь-хто може прийти до дому і навіть посидіти на сходинках. Хоча, як пише видання, будинок охороняється - біля під'їзду чергує поліцейський наряд, але на дзвінок перед вхідними дверима в під'їзд висить дзвінок з ім'ям її чоловіка - професора Йоахіма Зауера.

Перед вікнами Меркель проходять два трамвайні маршрути, трамваї гуркочуть кожні 4-6 хвилин, а на тротуарі - ніяких загороджень, і поліція не просить перехожих перейти на іншу сторону.

Як з'ясувало видання, у Меркель є дача - і це звичайний сільський будинок у селі Хоенвальде (за 100 км від Берліна) близько бранденбурзького міста Темплін, де вона і виросла. 

У самому селі Хоенвальде всього зо два десятки будинків, немає ані магазину, ані кафе, ані булочної, зате навколо - прекрасна природа, багато можливостей для прогулянок і купання в озерах. 

Як вдалося дізнатися газеті Rheinische Post, іноді Меркель запрошує скупатися своїх гостей - у всякому разі, про це якось розповів колишній президент Німеччини Хорст Келер.

За даними газети Rheinische Post, Меркель полюбляє пригощати гостей тим, що готує сама, в тому числі з вирощеного у власному саду і на грядках. Вона сама садить картоплю і пече пироги.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ