Підтримати нас

«Ні в якому разі не збирайте і не передавайте нікому списки мешканців», - Соболевський

Vgoru
Автор статті
06 червня 2022 18:11
2,828
Поширити:

На своїй сторінці у Фейсбук заступник голови облради Юрій Соболевський звернувся до всіх голів ОСББ та директорів комунальних підприємств окупованої Херсонщини. Він наполягає, що передавати списки мешканців, особливо тих, які були змушені тимчасово покинути Херсонську область -  ні в якому разі не можна.

Нагадаємо, міський голова Херсона Ігор Колихаєв доручив головам ОСББ зібрати дані про кількість тих, хто виїхав, по будинках. За його словами, це необхідно для підготовки міста до опалювального сезону.

Цю ситуацію прокоментував Соболевський:

«Хочу звернутися до всіх голів ОСББ нашої області, а також до директорів комунальних підприємств, які працюють у сфері ЖКГ. Ні в якому разі не збирайте і не передавайте нікому списки мешканців, особливо тих, які були змушені тимчасово покинути Херсонську область! Ця історія не має і не може мати жодного відношення до опалювального сезону! Це потрібно лише окупантам і тим, хто їм слугує! Подумайте самі – до початку опалювального сезону ситуація ще неодноразово кардинально зміниться і ваші поточні списки втратять актуальність. А орки вже сьогодні намагаються провести інвентаризацію населення, що залишилося, і вільного житлового фонду, на який у них свої плани! Все інше - "від лукавого", в яку б обгортку не завертали», - йдеться у дописі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ