Підтримати нас

Неповнолітня мати віддала свого малюка перехожій, а сама поїхала гуляти

Автор статті
17 березня 2020 12:30
644
Поширити:

У Новокаховський відділ поліції зателефонувала жителька одного з сіл і сказала, що її доньці невідома дівчина віддала дитину, а сама зникла.

За місцем проживання заявниці виїхали працівники поліції.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

В будинку знаходилася родина з малолітнім хлопчиком, на вигляд йому приблизно рік. Донька заявниці розповіла, що в магазині до неї підійшла невідома дівчина з дитиною на руках і вони розговорилися. Молода мати пожалілася, що їй терміново необхідно поїхати в Нову Каховку вирішити соціальні питання, але ні з ким залишити сина. Дівчина попросила нову знайому посидіти з дитиною, поки вона швидко вирішить свої питання.

Донька заявниці пожаліла молоду матір і погодилася ненадовго побути в ролі няні. Вони обмінялися телефонами і матір хлопчика поїхала у невідомому напрямку. Коли ж заявниця почала телефонувати на номер матері, телефон був вимкнений. Жінка запідозрила недобре і зателефонувала в поліцію.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, правоохоронцям знадобилося кілька годин, щоб встановити особу матері хлопчика. Горе-матері 17 років, а її сину 11 місяців. Коли дівчина вийшла на зв’язок, то повідомила, що находиться в місті Нова Каховка у власних справах. Під час розмови з неповнолітньою стало зрозуміло, що у неї явні ознаки алкогольного сп’яніння.

- Про цю подію ми повідомили службу у справах дітей і вирішили помістити хлопчика в лікарню. Там запевнили, що з дитиною все добре. На дівчину складено адміністративний протокол за невиконання обов’язків по догляду за дитиною. Також вирішуватиметься питання щодо позбавлення її батьківських прав, - зазначив Ярослав Шанько.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ