Підтримати нас

Не працюють, п'ють, ображають. У Херсоні поліція спілкувалася з двома домашніми кривдниками

Автор статті
19 березня 2021 14:00
1,007
Поширити:

Тема домашнього насильства останнім часом стає все більш актуальною, тоді як ще кілька років тому вона була чимось на зразок табу. У всякому разі, численні і різноманітні прояви "домашнього булінгу" не особливо активно розголошуються потерпілими.

Про те, що ситуація змінюється, свідчать, зокрема, повідомлення, які майже щодня подають до поліції Херсонщини.

Так, у Херсоні до поліцейських звернулась 64-річна жінка, яка поскаржилася на свого 42-річного сина. За її словами, перезрілий лобуряка сидить у матері на шиї, майже щодня пиячить, ніде не бажає працювати, а у жінки вимагає "пенсійні" гроші - на випивку і розваги. Поліція навідалася в цю сім'ю і застала сина заявниці у стані алкогольного сп'яніння. При цьому він поводився надзвичайно нахабно.

З бешкетником провели профілактичну бесіду, склали  адмінпротокол за вчинення домашнього насильства та винесли йому терміновий заборонний припис.

Того ж дня також в обласному центрі поліція "відпрацювала" іншу адресу: там старі батьки перестали терпіти витівки свого 31-річного сина, який також зловживає алкоголем, влаштовує скандали, ображає людей поважного віку нецензурною лайкою і регулярно вимагає гроші.

Цьому кривднику також виписали адмінпротокол.

У поліції повідомляють, що з початку цього року працівники сектору протидії домашньому насильству ГУНП винесли кривдникам вже 149 термінових заборонних приписів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ