Підтримати нас

Названо переможців конкурсу Sports Photography 2022

Vgoru
Автор статті
07 серпня 2022 12:01
1,117
Поширити:

Абсолютним переможцем став знімок з тінню метелика, що сів на кінчики пальців тенісистки Наомі Осака. Це фото Девід Грей зробив торік під час Відкритого чемпіонату Австралії. На ньому Осака, чотириразова переможниця турнірів Великого шолома з Японії, простягає руку, намагаючись допомогти метеликові, що збився з дороги.

«Це захоплююче дух зображення, – прокоментував співзасновник конкурсу Саймон Бертон. – Спортивна фотографія фіксує особливі моменти та розповідає унікальні історії. І більше того – залучає вас, розкриває несподіване та змушує дивитися й переглядати». 

Конкурс заснували три роки тому. Цього разу на нього надіслали 7000 робіт з усього світу. Світлини присвячені різним видам спорту – американському футболу, баскетболу, велоспорту, гімнастиці та футболу. Пропонуємо переглянути фотографії-переможці в деяких категоріях. 

Американський футбол. Фото Дастіна Сатлоффа. Гравці команди Військової академії США сидять у роздягальні перед грою на стадіоні «Метлайф» у Нью-Джерсі.

Плавання. Фото Яна МакНікола. Плавець зі США Калеб Дрессель йде на світовий рекорд батерфляєм, виграючи золоту медаль на Олімпійських іграх у Токіо. Липень 2021 року.

Баскетбол. Фото Кевіна Джайраджа. Нападник  Доріан Фінні-Сміт перехоплює м’яч під час матчу на арені Центру американських авіаліній у Далласі.

Бокс. Фото Річарда Пелхема. Австралійка Ебані Бріджес отримала жахливу травму ока під час бою за вакантний титул чемпіона світу в найлегшій вазі проти британки Шеннон Кортні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ