Підтримати нас

Навчання тероборони на Херсонщині пройдуть в умовах боротьби з COVID-19

Автор статті
12 серпня 2020 06:04
914
Поширити:

У вересні в Херсонській області повинні пройти масштабні навчання територіальної оборони. Участь у них збираються взяти три тисячі сімсот людей. Попередньо, захід призначено на період з 17 по 26 вересня.

Зрозуміла необхідність час від часу влаштовувати подібні процеси. Але в сучасних умовах таке скупчення людей в одному місці, за твердженням медпрацівників, може  призвести до чергового спалаху коноравірусної інфекції. Тим більше, що саме на осінь очікується так звана "друга хвиля" Covid-19. У зв'язку з необхідністю організувати безпеку всіх учасників майбутніх навчань (якщо, звичайно, вони відбудуться) в Херсонській облдержадміністрації влаштували нараду, де, зокрема, був присутній військовий комісар обласного військового комісаріату Ігор Буднік.

“В умовах пандемії коронавірусу потрібно вжити необхідних заходів, аби навчання відбулися без випадків зараження на COVID-19”, - наголосив він.

Вирішено було, що всім учасникам навчань тероборони протягом трьох днів до початку зборів будуть зроблені ІФА-тести. Як сказав директор Департаменту здоров'я Віктор Короленко, довідка про проходження ІФА-тесту дійсна протягом 4 діб. Тому є можливість провести тестування завчасно.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ