Підтримати нас

Найєм нагадав Ляшку і Турчинову про "порвані сорочки"

Автор статті
01 березня 2018 10:30
660
Поширити:

Контракт між Нафтогазом і Газпромом був "кидком" росіян. За прем'єрства Юлії Тимошенко документ підтримували ті, хто тепер його критикує. Зокрема, діючий секретар РНБО Олександр Турчинов і лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Про це у Facebook написав народний депутат Мустафа Найєм.

"І, все-таки, які ж вони, вибачте за слово, виродки. Більше ніж за десять років роботи журналістом я не пам'ятаю жодної зими, коли б не писав про газові контракти, протоколи і переговори з Газпромом. Нас звинувачували у крадіжці, погрожували морозами, вимагали фантастичних виплат за невибрані обсяги і розповідали про "велику дружбу, але гроші вперед.

Відчуття, що нас жорстоко і цинічно кидають виникало щороку, але в 2009 воно було особливо стійким. Коли підписували контракт, я як журналіст супроводжував українську делегацію в Москві. Досі пам'ятаю усміхнене обличчя Міллера і відчуття безсилля перед таємною угодою, яку нам видавали як велику перемогу.

І, до речі кажучи, серед тих, хто тоді підтримував і допомагав Юлі Тимошенко в підписанні цього контракту, були і ті, хто зараз дуже смішно, але підло намагаються опинитися осторонь - Олександр Турчинов, Сергій Пашинський, Олег Ляшко... всі вони тоді рвали на собі сорочку за цей контракт і називали його рятівним.

Окрема історія - як роками, під різними соусами нам підсовували "українського посередника" - RosUkrEnergo, яким, як виявилося пізніше, весь цей час управляли офіційні менеджери Газпрому", - міркує нардеп.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ