Підтримати нас

Надзвичайна ситуація: пів Олешок залишилося без опалення

Автор статті
25 листопада 2020 14:00
699
Поширити:

На вулиці - останній тиждень осені, а погода все ще радує херсонців сонячними днями і досить високими для цієї пори року температурами. Проте ночами вже холодно, а у квартирах багатоповерхових будинків, які з тих чи інших причин залишилися без опалення, громадянам зовсім не так комфортно, як хотілося б.

Наприклад, неабиякий "тепловий" дискомфорт зараз відчувають жителі мікрорайону Житлоселище в Олешках.

Як повідомили в облдержадміністрації, у цьому мікрорайоні 21 багатоповерхівка (633 квартири), залишилася без сталого теплопостачання. 

Ситуацією опікувався заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан. За його словами, підприємство, яке здійснювало опалення цих будинків, збанкрутіло. Також у нього залишилися понад десять мільйонів боргів за газопостачання.

“Зараз теплоносій постачається в обмеженій кількості та якості лише до 8 багатоповерхівок. На попередньому засіданні з керівництвом Олешківської ОТГ досягнуто домовленостей про те, що сьогодні проводиться аналітична робота та побудинковий обхід. Також буде проведено засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС для визначення попереднього рівня класифікації надзвичайної ситуації”, - розповів заступник голови ОДА.

У випадку, якщо буде підтверджена надзвичайна ситуація місцевого рівня, роботи з її ліквідації можуть фінансуватися з резервного фонду місцевого, районного та обласного бюджетів, підкреслив Чабан.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ