Підтримати нас

Нацгвардія посилила охорону ГЕС та інших об’єктів

Автор статті
23 лютого 2022 09:00
957
Поширити:

У вівторок, 22 лютого, військовослужбовці Національної гвардії України разом з поліцією посилили охорону Каховської та Дністровської гідроелектростанцій із залученням військової техніки. Організовано тимчасові контрольно-пропускні пункти.

Нацгвардійці та правоохоронці цілодобово патрулюють прилеглу місцевість, ведуть спостереження, за ситуацією навколо об’єктів, перевіряють документи та транспортні засоби людей, які пересуваються через споруди та навколо них.

Крім того, посилено охорону 24 обласних державних адміністрацій, 19 об’єктів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, 5 об’єктів ПрАТ «Київстар», 110 об’єктів НЕК «Укренерго», 88 об’єктів ТОВ «Оператор ГТС України». Також нацгвардійці беруть участь у перевірці транспортних засобів й підозрілих громадян, що в’їжджають до Києва, Харкова, Одеси, Дніпра, Сум, Миколаєва та Херсона.

За минулий тиждень гвардійці передали працівникам Національної поліції 106 осіб, яких підозрюють у вчиненні кримінальних злочинів та 1 тис. 405 осіб за підозрою в адміністративних правопорушеннях.

У затриманих вилучено: 3 пристрої травматичної дії (2 самостійно, 1 спільно),7 набоїв (спільно), 4 од. холодної зброї (самостійно), 0,307 кг (0,215 самостійно, 0,092 спільно) наркотичних речовин, 13 м³ деревини (спільно), 2 мотопомпи та 1 кг бурштину-сирцю (спільно).

Фото Нацгвардії

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ