Підтримати нас

На Запоріжжі СБУ припинила контрабанду наркотиків до країн ЄС і Росії

Автор статті
14 січня 2019 13:52
661
Поширити:

Оперативники викрили наркоторговців, які розгорнулися в двох областях

На Запоріжжі співробітники Служби безпеки України викрили угруповання, яке займалося контрабандою наркотиків до країн Євросоюзу і Росії. Про це повідомили в прес-центрі спецслужби.

Як з'ясували оперативники СБУ, жителі Запорізької та Київської областей організували масштабне виробництво і збут елітних сортів марихуани. Конопля вирощувалася методом гідропоніки в столичній нарколаболаторії та на відкритій місцевості.

screenshot_1_543

Готовий "товар" зловмисники переправляли рейсами міжнародного сполучення на особистих автомобілях.

В рамках відкритого кримінального провадження було проведено 15 обшуків в місцях виробництва наркотиків і за місцями проживання фігурантів справи. Було вилучено майже 20 кілограмів готових до продажу наркотиків, майже 200 кущів конопель, 500 пачок насіння елітних сортів канабісу, обладнання для вирощування і переробки марихуани.

 

Також було виявлено і вилучено вогнепальну і холодну зброю та 30 тисяч доларів. При цьому, за цінами "чорного ринку", вартість вилучених наркотиків становить близько трьох мільйонів гривень.

Наразі вирішується питання про оголошення чотирьом зловмисникам підозри в скоєнні злочину та обрання їм запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для з'ясування всіх обставин справи.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ