Підтримати нас

На Скадовщині “серійний” крадій отримав позбавлення волі строком на 4 роки і 4 місяці

Автор статті
31 березня 2021 13:00
960
Поширити:

Дрібні крадії давно вже нікого не здивують у херсонських краях. Щодня ми читаємо поліцейський пресреліз про події і злочини, які вчиняються в області, де левова частка контенту присвячена саме "подвигам" тих, хто спеціалізується на крадіжці.

Крадуть на Херсонщині все: від мопедів (це - чи не найпопулярніший предмет у любителів того, що погано лежить) до запчастин для сільськогосподарської техніки. Усе це добро потім продається і благополучно проїдається-пропивається. А злодій найчастіше потрапляє до рук представників закону.

Так, наприклад, сталося з 44-річним жителем Скадовського району, який був не просто дрібним крадієм, а справжнісіньким серійним злочинцем. Як встановили поліцейські, протягом тільки минулого року цей громадянин вчинив принаймні 20 крадіжок на території району (це з тих, про яких поліції відомо і в яких злодій зізнався).

Сам громадянин раніше був неодноразово судимий. Промишляв він так: зламував у домоволодіннях вікна чи двері, проникав всередину, звідки тягнув побутову техніку, різні прилади, ювелірні вироби. Крім того, одного разу він навіть забрався на територію одного з підприємств, де поцупив весь садовий інвентар.

Над злодієм днями відбувся суд, у результаті чого громадянин вирушив у "знайомі місця" на 4 роки і 4 місяці.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ