Підтримати нас

На шляху до півфіналів. Футбольна Європа завершує сезон

Автор статті
09 квітня 2021 11:28
971
Поширити:

Футбольні єврокубкові турніри наближаються до завершення. На тижні були зіграні перші матчі 1/4 фіналу в Лізі Чемпіонів і в Лізі Європи.

Сказати, що ці зустрічі принесли особливі сенсації, язик не повертається. Проте звертає на себе увагу, перш за все, поразка чинного тріумфатора Ліги Чемпіонів мюнхенської "Баварії". Німецька команда на своєму стадіоні під сніговий буран поступилася гостям з ПСЖ (Франція) з рахунком 2:3.

В інших матчах "Реал" вдома розібрався з "Ліверпулем" - 3:1, а "Челсі" обіграв в Португалії місцевий "Порту" - 2:0.

Крім того, "Манчестер Сіті", який грав цього разу  без українця Олександра Зінченка (той залишився в запасі), насилу здолав дортмундську "Боруссію" - 2:1.

Схоже, найкомфортніша ситуація перед матчами-відповідями у "Челсі", який просто не повинен пропустити два голи на своєму стадіоні. Решта пар питання не зняли: навіть "Баварія" має шанси на успіх у Парижі.

Водночас у Лізі Європи одразу три команди переконливо виглядали в гостях. "Рома" обіграла голландський "Аякс" 2:1, "Манчестер Юнайтед" був сильнішим за "Гранаду" - 2:0, а "Вільяреал" розібрався із загребським "Динамо" - 1:0. Схоже, у цих парах усе більш-менш зрозуміло.

Цікавим виглядає протистояння лондонського "Арсеналу" і празької "Славії". Британський клуб нині переживає не найкращі часи, і обіграти команду з Чехії він не зумів: на останніх секундах "Славія" зрівняла рахунок і має відмінні шанси на прохід до півфіналу в матчі на своєму стадіоні.

Поєдинки в обох турнірах відбудуться наступного тижня.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ