Підтримати нас

На щеплення в бордель ідуть охочіше

Автор статті
04 листопада 2021 16:00
2,368
Поширити:

Певно, так міркували в Австрії, відкривши пункт вакцинації від коронавірусу у віденському будинку розпусти. А там чоловіки, окрім щеплення і сертифіката, отримують ще й ваучер на 40 євро, який можна витратити на послуги тутешніх красунь.

Зайве говорити, тут одразу ж видовжилася черга. І щоб чоловікам не було в ній нудно, їх розважають веселі дами в дуже відвертих халатиках медсестер. Ініціатори такої послуги сподіваються: привабливі дівчата різко піднімуть криву графіка темпів вакцинації в країні. 

Такі новаторські підходи заохочення у світі доволі поширені. Скажімо,  Джо Байден повідомив, що сервіси таксі Uber і Lyft безкоштовно доставлятимуть американців на щеплення. Безплатні поїздки – не єдиний спосіб, якими в США спонукають населення до вакцинації. Так, нью-йоркська мерія дарує квитки у ботанічний сад, акваріум та на спортивні першості. Схожі пропозиції запроваджують заклади культури, бейсбольні та баскетбольні команди в інших містах та штатах. А в Мангеттені активісти навіть роздавали самокрутки з марихуаною. Від охочих курнути вимагали показати документ про щеплення – електронний чи паперовий. У Детройті кожен отримує дебетову картку в 50 доларів щоразу, коли підвозить когось на вакцинацію. У Мериленді за щеплення платять усім держслужбовцям по 100 доларів. 

Сербію теж не оминули новітні тенденції: всім, кому виповнилося 16 років і хто прищепився щонайменше однією дозою, отримають 3000 динарів (майже 26 євро). Це пообіцяв президент Сербії Александар Вучич. Він також вважає недопустимим вживати жорсткі дискримінаційні заходи до людей, що відмовляються від щеплення

У Румунії на території відомого замку Дракули в Трансильванії теж відкрили пункт вакцинації від коронавірусу, - пише BBC. Там використовується атрибутика на вампірську тематику, це, вважають, має спонукати людей зважитися на ін’єкцію.

В Україні поки не додумалися до таких цивілізованих методів заохочення. Та й грошей у бюджеті немає і борделів – теж.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ