Підтримати нас

На Олімпіаді в Токіо Херсонщину представлятимуть чотири спортсмени

Автор статті
09 березня 2021 17:28
895
Поширити:

Спортсмени Херсонської школи вищої спортивної майстерності отримали 4 олімпійські ліцензії. Вони захищатимуть честь України на ХХХII Літніх Олімпійських іграх у Токіо, які пройдуть з 23 липня по 8 серпня цього року.

Легкоатлет Андрій Проценко - один із п'яти спортсменів у світі, який підкорив висоту 2,40 м, - уже двічі брав участь в Олімпійських іграх. 

Метальниця молота Ірина Новожилова отримала ліцензію, метнувши молот на 72,61 м. Для спортсменки це четверта Олімпіада в її спортивній кар'єрі.

У стрільбі з лука нашу країну представить новокаховчанка, багаторазова чемпіонка і призер України, всеукраїнських та міжнародних змагань Анастасія Павлова. 

У 2016 році вона вже брала участь в Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів України, майстер спорту України з легкої атлетики (метання молота) Гліб Піскунов також поїде на Олімпіаду в Токіо. 

У лютому цього року він переміг на відкритому чемпіонаті Молдови, виконавши олімпійський норматив і норматив майстра спорту України міжнародного класу.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ