Підтримати нас

“На окупованій Херсонщині вони почали не з грошей, а з товарів” — Молчанов

Vgoru
Автор статті
23 серпня 2022 17:05
1,519
Поширити:

З початку окупації частини Херсонської області росіяни захопили магазини та відкрили свої мережі на їх місці. Про це повідомив політолог Володимир Молчанов під час ефіру “Говори/слухай”. 

“На окупованій Херсонщині вони почали не з грошей, а з товарів. Вони привласнили херсонські торгові точки та відкрили російські мережі, які, до речі, досі не під санкціями західних держав. Такі захоплення магазинів призвели до припинення постачання українських товарів та української готівки. Готівку неможливо було завезти. ПриватБанк останній з українських банків, який закрився на окупованій Херсонщині.” — заявив Молчанов. 

Крім цього він додав, що окупантам здавалося, що вигідно продавати їхній товар за гривню. Бо українську національну валюту вони можуть використати, наприклад, для придбання якихось підсанкційних товарів, які за рублі не продаються. 

Нагадаємо, що окупаційна влада проводить перепис населення в населених пунктах Херсонської області та пропонує винагороду за доноси на активістів та громадських діячів. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ