Підтримати нас

На Миколаївщині розгорнуто бригаду тероборони

Автор статті
29 серпня 2019 05:28
1,051
Поширити:

28 серпня 2019 року розпочалися навчальні збори з бригадою територіальної оборони Миколаївської області.

До навчальних зборів залучено понад 2000 військовозобов’язаних, які на базі управління бригади територіальної оборони та 6 окремих батальйонів будуть виконувати завдання за призначенням. Про це передає сайт "mil.in.ua".

 

Впродовж десяти днів солдати, сержанти, офіцери Миколаївського обласного та районних військових комісаріатів, інструктори різних військових частин пройдуть усі етапи військової підготовки, покращать свої знання та навички з тактичної, спеціальної, вогневої та інженерної підготовки. Також буде проведено курс психологічної підготовки з урахуванням сучасної специфіки виконання армійськими підрозділами різних завдань.

Також учасники зборів отримають практичний досвід щодо організації охорони та оборони важливих об’єктів Миколаївщини, патрулювання та інженерного обладнання позицій.

До навчальних зборів залучаються і військовозобов’язані з досвідом бойових дій, і ті, хто не служив у бойових підрозділах, проте за станом здоров’я та морально-діловими якостями здатні виконувати поставлені завдання.

Для резервістів у центрі Миколаєва був розгорнутий табір, де в повному обсязі підготовлено приміщення для проживання бійців, обладнана їдальня, місце для прийняття душу, кінотеатр та інші приміщення для забезпечення комфорту військовозобов’язаних.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ