Підтримати нас

На Луценка готують атаку, везуть ковдру: буде бунт

Автор статті
08 грудня 2017 14:29
697
Поширити:

Як стало відомо, завтра, 9 грудня, у Всесвітній день боротьби з корупцією, активісти “АвтоМайдану” та “Центру протидії корупції” організовують автопробіг до Луценка у відповідь на атаку на НАБУ.

Про це пише нардеп Мустафа Найєм, пише Политека.

“Це не акція на захист або проти прізвищ Луценка або Ситника. Це взагалі не про прізвища. Війна проти НАБУ – це стінка на стінку, де з одного боку – налякані чиновники і політики, а з іншого – здоровий глузд і прагнення мільйонів. До Бюро може бути багато зауважень, але очевидно одне: за 25 років незалежності країни це перший орган, який спромігся на кримінальне переслідування високопоставлених чиновників чинної  влади”, – пише політик.

Автопробіг запланований на 9 грудня. Збір призначено на 11:00 в Києві в парку ім. Пушкіна на Проспекті перемоги.

“Ми будемо встановлювати перед будинком Луценка клановий прапор корупціонерів – картату ковдру на флагштоку”, – пишуть організатори.

Як підкреслюють організатори заходу, автопробіг аполітичний і проводиться виключно громадськими організаціями. Організатори переконливо просять усіх учасників не користуватися партійною символікою. Єдина допустима на акції символіка – державний прапор України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ