Підтримати нас

На КПВВ "Чаплинка" затримали кримчанку з підробленим паспортом

Автор статті
11 жовтня 2019 05:41
792
Поширити:

Жінка з донькою намагалась виїхати в Київ на постійне проживання. 

Прикордонники Херсонського загону під час здійснення пропускних операцій на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом продовжують виявляти громадян, які використовують підроблені паспортні документи.

Так учора, до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Чаплинка» на автомобілі «КІА», в якості пасажира, з анексованого Сімферополя прибула кримчанка, яка разом з донькою направлялась до Києва на постійне проживання. Під час перевірки документів прикордонники встановили, що пред’явлений громадянкою паспорт містить ознаки підробки, а саме переклейку фотокартки на інформаційній сторінці.

За спробу перетину адмінмежі по підробленому паспортному документу прикордонники притягнули громадянку до адміністративної відповідальності та  проінформували Каланчацький відділ Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів, печаток, штампів». Далі справою займаються правоохоронці.

Загалом з початку року військовослужбовці Херсонського загону під час прикордонного контролю виявили 20 підроблених паспортів.

КПВВ "Чаплинка".

Херсонський прикордонний загін Азово-чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ