Підтримати нас

На Херсонщині затримали групу злочинців які обкрадали квартири

Vgoru
Автор статті
12 березня 2019 16:02
657
Поширити:

Сьогодні в місті Олешки затримали учасників злочинної групи, які упродовж півроку скоювали крадіжки з квартир по всій області.

За словами начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артура Мєрікова, зловмисників затримали після вчинення ними чергової крадіжки з квартири у м.Олешки, звідки вони забрали золоті вироби, гроші та ноутбук. До складу групи входили четверо чоловіків, віком від 27 до 47 років, які раніше мешкали в Криму, а останнім часом проживали в Києві.

З метою конспірації зловмисники постійно змінювали автомобілі, на яких пересувалися територією України для скоєння злочинів. На Херсонщину приїжджали на автомобілі «Мазда 6» та скоїли ряд крадіжок. Наразі вони перевіряються на причетність до 15 крадіжок.

Під час затримання у зловмисників вилучені відмички різних видів, безліч ключів для домофонів, рукавички та інші докази їх злочинної діяльності. Наразі на місці продовжують працювати співробітники поліції, тривають слідчі дії. Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України (карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ